Költöztetés magyarul Költöztetés angolul

Költöztetés éjjel, költöztetés nappal, költöztetés akár azonnal is!

Költöztetés éjjel, nappal,
akár azonnal is!

12-es Teher Bt Költöztetés Éjjel - Nappal, azonnal is! Mobil: 06-20-45-46-002

Hasznos tanácsok a költöztetéshez

A költözés mindig nagy felfordulással és sok idegeskedéssel járó procedúrát jelent, akár irodát, akár családi otthont kell a régi helyről az újra költöztetni. Néhány dologgal azonban megspórolhatunk magunknak és a költöztetőknek is fölösleges idegeskedést, nem is beszélve a pénzről és időről. Költözhet olcsón és gyorsan, de megteheti ugyanezt drágán és bonyolultan is. Csak Önön múlik.

 • Először is, biztosítsunk a teherautónak megfelelő parkolóhelyet. Legyen minél közelebb a bejárathoz, így időt spórolunk, és nem kell plusz órabért sem fizetnünk.
 • Egyértelmű, hogy dobozokba pakolunk, de nem mindegy hogyan: ne lógjon ki belőlük semmi és ne terheljük túl őket, mert egy óvatlan pillanatban kiszakadhatnak. Gondosan feliratozzuk őket, hogy egyértelmű legyen, melyikben vannak esetleg törékeny dolgok.
 • Ha zsákokat is használunk, azokba kizárólag ruhaneműt és textileket csomagoljunk.
 • A bútorokból természetesen mindent ki kell pakolni és leragasztani az ajtószárnyakat, fiókokat.
 • Kevesen tudják, de a mosógépekben, mosogatógépekben lehet víz használat után, ezekből ezt le kell engedni.
 • A szobanövényeket ne locsoljuk a költözést megelőzően, mert ezek is ereszthetik a vizet tönkre téve egyéb értékeinket.

Figyeljen ezekre a szempontokra és értékei biztonságban lesznek a költözés során is. Ha szeretne gyorsan és olcsón költözni, forduljon hozzánk bizalommal!

Irodaköltöztetés gördülékenyen? Lehetséges!

Egy költözés során rengeteg nem várt probléma merülhet fel, amelyek lassítják a munkát. Ez sajnos így van az irodaköltöztetés során is, azonban ezekben az esetekben még fontosabb, hogy mielőbb megoldódjon minden. Az irodaköltöztetés ideje alatt ugyanis a cég tevékenysége általában.

Irodaköltöztetés egyszerűen, precízen

Az irodaköltöztetésnél természetesen figyelni kell arra is, hogy minden berendezés épségben kerüljön az új helyére, de legalább ugyanilyen fontos az is, hogy minél gyorsabban végezzünk a feladattal. Minél több ideig nem tudják a cég dolgozói ellátni a feladatukat, annál nagyobb lesz a bevételkiesés, ami senkinek sem jó. Ezért nem érdemes egy olcsóbb, de kezdő vállalkozásra bízni ezt a folyamatot.

Amennyiben tapasztalt, összeszokott csapatra bízná az irodaköltöztetést, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére.

Miért válasszon tapasztalt budapesti költöztetőt?

Sajnos még mindig sokan beleesnek abba a hibába, hogy a költöztetéshez nem hívnak profi szakembert, hanem megkérnek néhány barátot, hogy segítsenek. Ez több szempontból sem jó ötlet, számtalan probléma forrása lehet. Nézzük, miért érdemes tapasztalt budapesti költöztetőt választani!

Egy budapesti költöztetőnek nagyon jó vezetési tudásra van szüksége. Csak egy kellő rutinnal rendelkező teherautósofőr tud biztonságosan navigálni a szűk utcákban, ráadásul a városismeret sem elhanyagolható. Ha egy út lezárásra kerül, ismerni kell a kerülő útvonalakat, illetve, hogy merre érdemes és lehetséges menni egy nagyobb teherautóval. A budapesti költöztető arra is fel van készülve, hogy sok bútort kell le- és felvinni a szűk lépcsőfordulókon úgy, hogy azok ne sérüljenek meg. Ehhez szintén jó, ha kellő tapasztalattal rendelkezik, ami a barátok, rokonok részéről nem elvárható.

Munkatársunk könnyen navigál szűk terek esetén is

Ha megbízható és korrekt áron dolgozó budapesti költöztetőt keres, a legjobb, ha hozzánk fordul! Keressen fel minket mielőbb, hogy biztosan legyen szabad kapacitásunk akkor, amikor Önnek szüksége van ránk!

Lakossági költöztetés: Miért tervezzük tavaszra?

A lakossági költöztetés ugyan egész évben keresett szolgáltatás, de a tavasz mégis az egyik legjobb időpont, hogy birtokba vegyük új otthonunkat.

Ennek több oka is van, az egyik, hogy a téli napok gyakran túlságosan rövidnek bizonyulnak a költözéshez, a korai sötétedés pedig alaposan megnehezíti a pakolást, és a költöztetni kívánt tárgyak közötti keresgélést. Emellett a fagyos, csúszós utakon nagyobb a balesetveszély, amit a teherautók rakterében helyet kapó bútoraink is meg tudnak sínyleni. A téllel szemben nyáron általában több ideje van az embernek, ezekre a hónapokra időzítik legtöbben a szabadságukat, ám a kánikulában mindenki inkább egy medencében vagy folyóparton hűsölne, mint sem a szervezéssel és csomagolással töltené idejét.

Költözzön tavasszal!

Cégünk igyekszik a tavasszal költözőknek is mindenben segíteni, és megrendelőinknek kedvező áron kínáljuk lakossági költöztetés szolgáltatásunkat. Emellett a mi sofőreink nem csak abban segítenek, hogy eljuttatják a célállomásra a költöztetni kívánt tárgyakat, hanem a pakolásban, összeválogatásban is közreműködnek.

Ha igénybe venné szolgáltatásunkat vagy kérdései merültek fel a lakossági költöztetéssel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén!

Tipikus hibák az irodaköltöztetés során

Az irodaköltöztetést sokan egyszerűbbnek gondolják, mint a lakossági költöztetést, pedig ez nem feltétlenül igaz. Tény, hogy egy lakásban általában több doboz gyűlik össze, ám az irodai berendezések sokkal nagyobbak, nehezebben szállíthatóak és könnyebben sérülnek. Nézzük, mik a leggyakrabban elkövetett hibák az irodaköltöztetés során!

Erre figyeljen irodaköltöztetésnél

Az iroda költöztetésénél nagyon fontos, hogy mindenki tudja a feladatát. Érdemes a folyamat pontos menetét minden dolgozóval ismertetni, de ez sajnos sok esetben elmarad. Gyakori, ugyanakkor érthető is, hogy a cég próbálja minél rövidebb idő alatt letudni a költözést. Ez azonban kapkodáshoz vezethet, aminek sosincs jó vége! Sajnos sokszor a cég dolgozóit bízzák meg az irodaköltöztetéssel. Ez nagy hiba! Nekik valószínűleg se tapasztalatuk, se megfelelő eszközeik nincsenek a feladathoz. Ez könnyen a berendezések, vagy rosszabb esetben a dolgozók sérüléséhez vezethet!

Ha irodaköltöztetéshez keres megbízható céget, a legjobb, ha hozzánk fordul! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza ránk a feladatot!

Budapesti költözését mindenképp bízza szakemberekre!

Amikor az ember költözés előtt áll, a spórolás jegyében hajlamos mindent magára vállalni ezzel kapcsolatban, a dobozolástól kezdve a szállításon át a kipakolásig. Ez egyáltalán nem bizonyul előnyös választásnak, ugyanis a költözéssel járó terhek az emberek többségét fizikailag és lelkileg is kimerítik, emiatt pedig az sem kizárt, hogy elhúzódik a pakolás, illetve a berendezések, személyes holmik elszállíttatása. Ha Ön szeretné tartani a határidőket és tisztában van azzal, hogy szüksége lesz profi szakemberekre, budapesti költözésével kapcsolatban keressen bennünket bizalommal!

Budapesti költöztetés szakemberrel

Ha ránk bízza budapesti költöztetését, biztosan pozitív tapasztalatokkal gazdagodik e téren, ráadásul egyáltalán nem érezheti megterhelőnek a folyamatot, hiszen kollégáink igyekeznek levenni a terhet a válláról. Cégünk előnyei a szállítást illetően is megmutatkoznak. Sokszor amiatt van időbeli csúszás a budapesti költöztetéskor, mert a különböző útépítések, dugók nehezítik az utakon a közlekedést. Kollégáink tisztában vannak az alternatív útvonalakkal is, így időben, pontosan minden berendezése, személyes holmija megérkezhet új otthonába.

Könnyítse meg saját helyzetét, budapesti költöztetését bízza rutinos szakemberekre! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Mire fordítsunk nagyobb figyelmet budapesti költöztetés esetén?

A költöztetés sosem egyszerű, bárhonnan bárhová is költözünk, azonban vannak olyan esetek, amiknél a helyszín miatt nagyobb figyelmet kell fordítani egy-egy dologra ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Ilyen a budapesti költöztetés is.

Budapesti költöztetés

A budapesti költöztetés során gyakran okoznak problémát a belvárosi, szűk utcák. Fontos, hogy mindkét helyszínt meg tudjuk közelíteni nagyobb teherautóval is, és a lehető legközelebb tudjunk megállni a bejárathoz. Ehhez érdemes a házban lakóktól egy kis türelmet kérni és előzetesen felkeresni őket, hogy lehetőleg ne álljanak oda a költözés napján. Célszerű előzetesen tájékozódni arról is, hogy nem várható-e aznap valamilyen tervezett útlezárás, ami miatt más megközelítési útvonalat kellene keresni. Ezek a problémák vidéki helyszínek esetén ritkábban vetődnek fel, azonban budapesti költöztetéskor gyakori, hogy ilyen miatt borul fel az egész terv.

Budapesti költöztetésben tapasztalt céget keres? Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken! Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen!

Lakossági költöztetésben otthon vagyunk!

Napjainkban nagyon sok költöztető cég áll rendelkezésre, akik közül nehéz választani, ha még egyikkel sincsen tapasztalatunk. Ráadásul sokszor előfordul, hogy a nyári időszakban az irodaköltöztetések foglalják le a kapacitást, hiszen a cégek is ilyenkor költöznek szívesen, mert az amúgy is esedékes nyári leállás miatt kevesebb a veszteség. Mi azonban ilyenkor is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lakossági költöztetés is zavartalan legyen!

Lakossági költöztetés

A lakossági költöztetés mindig egy picit speciálisabb feladat, hiszen sok a nagyméretű bútor, még több a doboz, személyes érték, ezért időigényesebb és nehezebb feladat lehet. Nekünk azonban ügyfeleink a legfontosabbak, ezért non-stop, mindenki számíthat a segítségünkre! Lakossági költöztetést vállalunk hétvégén, vagy akár az éjszakai órákban is, nekünk nem akadály a bonyolult időbeosztás sem.

Forduljon hozzánk bizalommal lakossági költöztetéssel kapcsolatban, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére részletes tájékoztatással!

Bútorszállítás rugalmas feltételekkel? Velünk lehetséges!

Amikor az emberek valamilyen szolgáltatást szeretnének igénybe venni, elsősorban azokat a vállalkozásokat részesítik előnyben, ahol rugalmas feltételekkel várják az ügyfeleket. Ez nincs másképp a bútorszállítás terén sem, ahol ez a feltétel még inkább elengedhetetlen, hiszen az ügyfél időbeosztásához kell igazodni. Ha Ön még nem talált ilyen bútorszállítási szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis nálunk ez alapvetőnek számít!

Bútorszállítás rugalmasan

A rugalmasságon kívül a bútorszállítással kapcsolatban fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél a szállíttatni kívánt berendezést biztos kezekben tudja, ezért olyan körülményeket biztosítunk a szállításhoz, amelyek garantálják, hogy az új bútor épségben megérkezik az ügyfél otthonába. Mivel az emberek többsége nem rendelkezik a bútorszállításhoz alkalmas gépjárművel, szeretnénk, ha bárki számára elérhető lenne a szolgáltatásunk, ezért kedvező áron biztosítjuk a szállítást!

Vegyen igénybe egy modern, ügyfélközpontú szolgáltatást a bútorszállításhoz, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A forróságban is számíthat ránk: Költöztetés profikkal a legnagyobb kánikulában!

Egy költözés mindig olyan szituációba sodorja az embert, hogy rugalmasan kell kezelni a kialakult helyzetet, és törekedni arra, hogy minél egyszerűbben megoldható legyen a pakolás és szállítás. Nyári időszakban például kifejezetten problémásnak számít a költöztetés folyamata, azonban az idő sürgeti az ügyfelet, ezért hatékony megoldást kell találnia. Ha Ön a nyár folyamán fog költözni, de már előre aggodalommal töltik el az évszak viszontagságai, bízza inkább profikra a feladatot, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Költöztetés nyári melegben

Profi szakembereinknek semmi sem jelenthet akadályt a költöztetések során, így a kánikula sem, ugyanis megvan a módszerünk ahhoz, hogy képesek legyünk ilyen körülmények között is százszázalékosan teljesíteni, így, ha minket választ, a szélsőségek mellett is hatékonnyá válhat a költöztetés.

Szervezze le már most nyári költöztetését, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Rugalmas szolgáltatást keres? Költöztetés 0-24 óráig!

Vitathatatlan, hogy a költözés rengeteg időt és energiát emészt fel a hétköznapokban, amit ráadásul szoros munkaidő beosztás mellett rendkívül nehéz kivitelezni. Ezért az érintettek igyekeznek hétvégére eső időpontot megjelölni a végleges költözéshez, azonban ez nem minden esetben kivitelezhető. Mivel ezt a problémát látjuk és tapasztaljuk, nálunk a költöztetés 0-24 óráig elérhető az ügyfelek számára.

Költöztetés 0-24 órában

A költöztetés 0-24 óráig bármikor rendelkezésére áll, melynek köszönhetően nem kell stresszelnie a munkabeosztása miatt, ugyanis akár éjszaka is vállaljuk a költöztetést, így munkaidő után is ráér csomagolni, pakolni, nem szükséges szabadnapot kivennie.

Tapasztalatunknak és felkészültségünknek köszönhetően az éjszakai útviszonyok sem jelentenek akadályt a költöztetés esetében, így személyes tárgyai, bútorai biztonságban megérkeznek új otthonába.

Tájékozódjon a weboldalunkon, és a szolgáltatás igénybevételéért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hétvégén a költözés is könnyebb!

Egyre elkerülhetetlenebb a költözés, de hétköznapjait lefoglalja a munka, a szabadságát pedig nem akarja erre elhasználni? Akkor Önnek egy olyan cégre van szüksége, ami hétvégi költöztetést is vállal!

Költöztetés hétvégén is

De mik az előnyei a hétvégi költöztetésnek? Elsősorban az, hogy hétvégente sokkal kevesebben vannak az utakon, így a bútorai és egyéb csomagok szállítása sokkal gyorsabban és gördülékenyebben fog menni, még akkor is, ha kifejezetten nagy távot kell megtenni. Emellett hétvégén mindenki sokkal inkább ráér! Ha úgy érzi, hogy a költöztetést egy kis lakásavatással is összekötné, akkor sokkal könnyebben tudja meghívni családtagjait, vagy barátait, és ők is sokkal nagyobb eséllyel fognak igent mondani a lehetőségre.

Ha sikerül egyetlen hétvége alatt lerendezni a költözést, akkor nem fog kiesni a munkából sem, és később nem kell túlórákba merülnie, hogy behozza a lemaradást!

Ha szeretné, hogy a bútorszállítás és a költöztetés egyszerűen menjen, akkor bátran vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén!

Költözzön velünk, 3,5 5 és 7 tonnás gépparkunk áll rendelkezésére

Költöznie kell, de még nem tudja, hogyan bonyolítsa le ezt a cseppet sem egyszerű feladatot? Akár kevés homija van, akár sok bútort kell elszállítania, mindenképpen szüksége lesz segítségre. Itt van költöztető cégünk!

Költöztető cégünkről

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, ha eljött az ideje, és költözzön velünk! Miért érdemes minket választania?

Először is azért, mert nálunk minden elfér. Nem túlzás az, amit állítunk, hiszen tökéletesen felszerelt gépparkkal várjuk ügyfeleink megbízásait. Válogatott teherautókkal indulunk költöztetni, amik közül többféle áll a költözők rendelkezésére. 3,5 vagy 5, illetve 7 tonnás költöztető teherautókat állítunk csatasorba annak érdekében, hogy akár egy fordulóval egyszerűen és gyorsan tudjuk kivitelezni a ránk bízott szállítási feladatot. Amennyiben minket választ, nem csupán elég helyet tudunk biztosítani gépparkunknak köszönhetően a költöztetni kívánt tárgyaknak, bútoroknak, de az épségüket is garantáljuk.

Kedvező árak, felkészült költöztető cég? Minket keres!

Budapesten belül költözne? – Válassza a kedvező árakat és a szakszerűséget!

Egy költözés soha sem egyszerű feladat, és ahhoz, hogy hatékonyan végezhessünk ehhez kapcsolódó teendőinket, olyan csapat segítségét ajánlott igénybe venni, akik számára szinte gyerekjáték a költöztetés.

Költözés Budapesten belül

Vegye igénybe profi költöztető szolgáltatásunkat Budapesten is, kedvező áron! Sokan azt gondolják, hogyha a fővároson belül költöznek, az nem okoz bonyodalmat, pedig a valóság az, hogy rengeteg teendőnk van ebben az esetben is! A fővárosban jellemző dugók, parkolási nehézségek gondot okozhatnak a szállítás során, míg a panelházak kisméretű liftjei komplikálttá teszik a pakolást. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek a költöztetés terén, tisztában vannak azokkal a praktikákkal, technikákkal, melyekkel hatékonnyá válik a feladatvégzés a költözés során.

Éljen olcsó és szakszerű budapesti költöztetés szolgáltatásunk lehetőségével! Számunkra a legnagyobb szakmai siker ügyfeleink pozitív visszajelzése, ezért biztos lehet abban, hogy színvonalas szolgáltatást nyújtunk!

Költözzön okosan!

A költözés nem egyszerű feladat, legyen szó arról, hogy néhány utcával arrébb, vagy másik városba tesszük át lakóhelyünket, ugyanolyan összetett művelet mindkét helyzetben. Emlékeinket, személyes tárgyainkat dobozokba pakoljuk, és elindulunk új helyünkre. A költözés és a kipakolás folyamatait is megkönnyíthetjük, ha átgondoltan csomagolunk, és néhány praktikát is bevetünk!

Költözzön okosan

A költözés ideális alkalom arra, hogy megszabaduljunk felesleges holmijainktól, így már a csomagolás során érdemes rendezni tárgyainkat, ezzel együtt pedig szortírozhatunk is, hogy már az új helyen „tiszta lappal” indulhassunk. Ezzel a lépéssel, még pénzt is spórolhatunk, mert a költöztetés során kevesebb hely kell a szállító autóban, így csomagjaink súlya is jelentősen csökken. Továbbá azzal is megkönnyíthetjük a folyamatot, ha megfelelő módon jelöljük, azonosítjuk a különböző dobozokat, így már a fuvarozás előtt, a bepakolás során is lehet egy rendszert felállítani a teherautóban. Érdemes ezt úgy alakítani, hogy az új helyen azonnal szükséges felszereléseket, például tisztítószereket, alapvető konyhai felszereléseket, tisztálkodó szereinket a költöztetés során, a rakodó térbe könnyen elérhető helyre rakatjuk.

Válassza költöztetési szolgáltatásunkat, a nap 24 órájában rendelkezésére állunk! Értékei, berendezései biztonságban megérkeznek az új lakóhelyére, bízzon a szakértelmünkben!

Garanciát vállalunk tulajdonára!

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor különböző okok miatt el kell költöznie a jelenlegi lakhelyéről: munkahely változás, pénzügyi problémák miatt, vagy a bővülő család számára már szűkössé vált a jelenlegi lakás - és az okokat még sorolhatnánk tovább. A költözésnek lehetnek nehézségei, főleg, ha egy egész család tulajdonait, bútorait kell átszállítani az új otthonba.

Költöztetést vállalunk garanciával

Akár mi magunk is megoldhatjuk a különböző berendezések átszállítását, de így körülményes, lassú lehet a munka és, ha nem rendelkezünk költöztetésre alkalmas gépjárművel, az tovább bonyolíthatja helyzetünk. Továbbá fenn áll a veszélye annak, hogy értékeink megsérülnek, a költöztető kocsiban elmozognak a bútorok, megkarcolódnak vagy egyéb más probléma történik, és akár javíthatatlan károk keletkeznek.

Ha költözni szeretne, érdemes költöztető cég segítségét igénybe vennie! Forduljon hozzánk bizalommal és hagyja ránk a fáradalmas pakolást! A gyors és hatékony munkavégzés mellett garanciát vállalunk a költöztetés során, így nem kell aggódnia vagyonáért!

Gyors és biztonságos költöztetés? Velünk jól járhat! Keressen fel minket a weboldalunkon található elérhetőségeken!

Ha az új évben új otthonba szeretne költözni

Az új év mindig új lehetőségeket tartogat számunkra, akár karrier szempontjából, akár új célok megvalósítására, akár az új otthon megtalálása esetében.

új otthonba költözés

A költöztetés során gyakran előfordul, hogy valaki munkahelyváltás miatt kényszerül új otthont keresni, de az is, hogy jobb lehetőségek reményében, vagy a család bővülése miatt vág bele a változtatásba. A költöztetés távolsága pár utcányitól több kilométerekig is terjedhet, azonban akármi is legyen a költözés oka, fontos, hogy a költöztetéssel megbízható vállalkozást bízzunk meg!

Ha nem szeretné az új évet idegeskedéssel és tehetetlenséggel kezdeni az elveszett csomagok, eltört használati tárgyak, vagy sérült bútorok, illetve a késlekedések miatt, mindenképpen válasszon tapasztalt és korrekt költöztetőket!

Amennyiben szeretne nyugodt körülmények között költözni új otthonába, bízza ránk a költöztetést! Garanciát vállalunk az általunk fuvarozott bútorok és csomagok épségére, ráadásul sofőrjeink még a rakodásba is besegítenek! Kezdje az évet lendületesen, nyugodt körülmények között, új otthonában!

Nem csak költözéskor lehet szüksége ránk!

fuvarozás, bútorszállítás

Sokan úgy gondolják, hogy egy-egy bútordarab vagy egyéb berendezési tárgy szállítását könnyedén megoldhatják saját kocsival – azonban ha nincs megfelelő felszerelés és elég hely, akkor ezzel sérülésveszélynek teszik ki az újonnan vásárolt darabokat. Éppen ezért érdemes profikra bízni a bútorszállítást és a fuvarozást akkor is, ha nem költözésről van szó!

Mikor érdemes ránk gondolnia, mielőtt saját maga próbálkozna meg a szállítással?

 • Ha új bútort vásárol: Kár lenne azonnal kockáztatni, hogy megsérülnek a szélek, élek.
 • Ha régi bútorát adja el, és új helyre kell szállítani: A fuvarozási szolgáltatás nem csak akkor jön jól, ha mi magunk vásárlunk, hanem akkor is, ha eladni szeretnénk.
 • Ha szeretne végleg megszabadulni a tulajdonától: Akkor is érdemes minket fuvarozáshoz hívni, ha már nincs szüksége valamelyik bútorra, mert noha akkor nem számít a sérülés, de Önnek kellemetlenséget okozhat egy nagyobb darab önálló szállítása. Mi megoldjuk, hogy eljusson a feleslegessé vált bútor a megadott címre.

Keressen minket bátran, hiszen profi szakemberek segítenek majd Önnek, hogy minden gördülékenyen menjen! Várjuk jelentkezését!

Költöztetés előtt: Biztosan mindenre szüksége van?

Költöztetés előtti tippek

Gondolja át alaposan: egészen biztosan mindenre szüksége van? Mindent át szeretne vinni az új lakásba a legutolsó csavarig? A költöztetés jó alkalom arra, hogy végre kidobjuk, elajándékozzuk a régi gyerekruhákat az ötödik ugyanolyan tésztaszűrőt, vagy a még jó lesz valamire kategóriába tartozó tárgyakat.

Vegyen egy nagy levegőt és pakolja egy zsákba azokat a tárgyakat, ruhákat, kacatokat, amiknek menniük kell. Ezután jöhet a tényleges dobozolás, csomagolás. Így nem következhet be olyan, hogy fölöslegesen helyet foglalnak el az amúgy is fölösleges dolgok.

Költözzön velünk, és további hasznos tanácsokért vegye fel velünk a kapcsolatot!

A cica költöztetéséről bővebben

Cicák költöztetése

Már jóval a költöztetés előtt próbáljuk meg őt hozzászoktatni a hordozóhoz, hogy biztonságban érezze magát benne. Figyeljünk rá, hogy minél kevésbé boruljon a napirendje. Ha nagyon stresszes, érdemes beszerezni számára nyugtató feromonokat kibocsátó párologtatót, amit használhatunk majd az új helyén is. Költöztetéskor lehetőleg ne pakoljuk fel cicánkat a dobozokkal együtt a teherautó hátuljába, jobb, ha a gazdája viszi őt új otthonába!

Az új lakásban alakítsunk ki számára egy helyiséget, ahol nyugodtan pihenhet, nincs pakolás, járkálás. Legyenek itt a megszokott dolgai: étel-ital, alomtálca, játék, fekhely! Amíg teljesen meg nem szokta az új helyet, ne engedjük ki a lakásból!

Ha megbízható költöztető cégre van szüksége, akik a négylábú családtagok költöztetését is szem előtt tartják, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Költözés stressz mentesen? Íme, néhány tanács hozzá!

A költözés egy igen stresszes folyamat lehet, ha az ember nem készül fel rá időben, és nem készít listát, mely alapján leegyszerűsíthet sok dolgot. Természetesen még ekkor is érheti váratlan meglepetés, melynek következtében borul az egész rendszer, és eluralkodik a káosz. Hogy ennek a valószínűségét lecsökkentsük, adunk pár tippet, mire érdemes odafigyelni költözéskor!

Stresszmentes költöztetés

 • Tervezze meg a költöztetés folyamatát! Válasszon egy megbízható fuvarozó céget, és beszélje meg a kívánt időpontot. Ha előre tisztában van a határidővel, nem áll fenn a késlekedés esélye.
 • Állítson fel egy prioritási listát! Mi az, ami elhanyagolható tárgy, így elsők között becsomagolható, és mi az, amit utoljára kell hagyni. Időzítse a költöztetést saját életviteléhez! Ha alaposan átgondolja a teendőket és megfelelően osztja be idejét, nyugodt lehet a határidő betartásával kapcsolatban.
 • Mindig legyen fontossági sorrend, a költöztetés minden lépésével kapcsolatban! Melyik dobozt vigye le először a költöztető? Melyiket pakolja be- vagy ki először? Bármi is legyen a felmerülő kérdés, mindig legyen sorrend!

Bútorszállítás profikkal!

Noha a költözés szinte mindig problémásnak tűnik, vannak olyan esetek, amikor mégsem olyan nehéz véghezvinni. Amikor egyik bútorozott albérletből a másikba költözünk, vagy esetleg kollégiumba, ahol szeretnénk valami sajáttal is hozzájárulni a szoba látványához, funkcióihoz, akkor gyakran csak néhány bútor szállítására van szükség.

Bútorszállítás

Nem kell aggódnia, mi ilyenkor is a segítségére sietünk!

A bútorszállítás sokkal egyszerűbb, ha profi segítséggel történik, hiszen Önnek nem kell cipekednie, vagy éppen azért aggódnia, hogy kedvenc szekrénye megkarcolódik az út során. Gyakorlott szakemberek segítségével könnyedén és gyorsan megoldható a költözés és a bútorszállítás egyaránt. Számunkra pedig az sem probléma, ha csak egy-két bútordarab miatt hív minket, hiszen tudjuk, hogy ezek is éppen olyan értékesek és fontosak lehetnek az Ön számára, mint egy teljes lakásberendezés!

Ne feledje, bútorszállítás terén is segítségére leszünk – hívjon minket bátran és nem fogja megbánni döntését!

Mit érdemes beszerezni a költözéshez, avagy a költözés hozzávalói!

Aki rutinos költöző, egyre több praktikus dolgot tanul meg, és egyre kevésbé fog számára gondot jelenteni a költözés. Azonban aki még sosem költözött, annak nem kis fejtörést fog okozni. Az alábbiakban abban szeretnénk segíteni, hogy mi minden szükséges a költözéshez, mik azok a dolgok, amiket előre be kell szerezni.

Dobozok, csomagolóanyagok - a költöztetés kellékei

Zsákok: A könnyű dolgokat, például ruhaneműket, párnákat, plüssállatokat érdemes zsákokba csomagolni. A legcélszerűbb nagy, erős, fekete zsákokat beszerezni, megtöltés után a szájukra csomót kötni.

Dobozok: Nehezebb tárgyaknak kiváló, például könyveknek, elektronikai eszközöknek. Nem szerencsés a túl nagy méret, mert könnyen elszakadhat, ha nem bírja el a súlyt. Kiváló minőségű dobozokat cégünktől is vásárolhat, így nem szükséges más szolgáltatóknál külön beszerezni.

Újságpapír: Jól belecsomagolhatók a törékeny tárgyak, védi őket a sérüléstől.

Ragasztószalag, madzag és olló: Dobozok, zsákok lezáráshoz.

Ha zökkenőmentesen szeretne költözni, kérje bátran segítségünket!

Bővítené vállalkozását, és kinőtte már régi irodáját? Válasszon megbízható költöztetőt!

Minden sikeres vállalkozás életében eljön a pillanat, amikor bővülni készül, ám az addig jól megszokott környezet már kicsinek bizonyul. Ebben az esetben elérkezik a folyamat, melytől minden vállalkozás tart, az irodaköltöztetés.

Rendezett és gyors irodaköltöztetés

De miért is viszolyog az emberek többsége az irodaköltöztetéstől?

 • Idő – Sok költöztető cég hosszas időintervallumban dolgozik, mely esetben a vállalkozás működése hátrányba kerül.
 • Folyamat – Káosz, rendetlenség, felfordulás? Ismerős?
 • Biztonság – Eltűnő irodaszerek és fontos iratok, eltévedt futár.
 • Megbízhatatlanság – Rendezetlen dobozok és tárgyak, nem tartott határidők, késleltetett befejezés.

Ha Ön is szeretné elkerülni a felsorolt hátulütőket, és egy megbízható költöztető céget keres, forduljon hozzánk bizalommal! Velünk gyors, egyszerű és rendezett lesz a költözés folyamata! Segítségünkkel akár egy éjszaka alatt lebonyolíthatja költöztetési procedúráját! Hívjon minket éjjel-nappal, munkatársaink állnak rendelkezésére!

A költözés nem egyenlő a káosszal!

Az esetek nagy részében a költözés óriási rendetlenséggel és idegeskedéssel jár. Mindent becsomagolni, feltenni a teherautóra, átvinni, lepakolni, kicsomagolni, elrendezni. Az alábbiakban néhány hasznos tanáccsal próbálunk segíteni.

Költöztetés káosz nélkül

 • Érdemes minél előbb elkezdeni a csomagolást! Ne akarjon mindent két nap alatt bedobozolni, amit ritkán vagy időszakosan használ, azt nyugodtan csomagolja el! Például nyári költözéskor a téli ruhákat, és fordítva.
 • Számozza meg a dobozokat, egy füzetbe pedig vezesse, hogy mi mit tartalmaz és hova való. Ne csak nagyjából írja fel, hanem tételesen, mindent! Magát a helyiséget érdemes a dobozra is ráírni, hogy mindjárt oda kerülhessen.
 • A törékeny dolgokat tekerje törölközőbe, takaróba, vagy csavarja újságpapírba. Ha az újságpapírt választja, akkor időben fogjon neki a gyűjtögetésnek, mert rengetegre lesz szükség! A dobozra írja rá, hogy törékeny! A nehéz tárgyakat pedig erős és inkább több kisebb dobozba érdemes pakolni.

Ha megtalálta új otthonát, és itt az ideje a költözésnek, keressen minket bizalommal, és érdeklődjön költöztetés akciónkkal kapcsolatban!

Készítsen költözési ütemtervet – mi segítünk!

Ha nem szeretné, ha a költöztetés előtti napok, hetek során már attól is gyomorgörcse lenne, ha mindössze az elvégzendő teendők gondolatával játszik? Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, ettől a bosszúságtól garantáltan megszabadítjuk!

Kövesse pontról pontra költöztetési ütemtervünket, és tegyük egyszerűbbé együtt a költözést!

Költöztetési ütemterv készítése
 • Fixálja le az időpontot a költöztető céggel – melyik nap, mikor szeretne költözni, így pontosan tudja, mennyi ideje van előkészülni.
 • Szelektáljon, válogasson – csak azokat a holmikat vigye magával, amik valóban szükségesek új otthonában.
 • Tervezze meg, mi hova fog kerülni az új lakásban – higgye el, rengeteg energiát és bosszúságot megspórol magának, ha nem ott helyben kell rögtönöznie.
 • Gondoskodjon a csomagoláshoz szükséges eszközökről – dobozokról, zsákokról, fóliákról, ragasztó anyagokról.
 • Fontos, hogy előre dolgozzon! Minden olyan dolgot csomagoljon el, amit nem mindennap használ, de szeretne magával vinni az új helyre. Kisebb-nagyobb dolgok szétszereléshez jobb, hogyha mindig kéznél van a szerszámos készlet az utolsó napokban.

A többit bízza munkatársainkra! Forduljon hozzánk bátran, a költöztetésre teljes körű garanciát vállalunk!

Költözés? Csak semmi pánik!

Leginkább akkor döbbenünk rá, mennyi holmink is van valójában, mikor nekiállunk őket elpakolni, összepakolni. Még ha fejben minden meg is volt már tervezve, na de a gyakorlat szinte mindig mást mutat... Szerencsére a szelektáláshoz is van néhány hasznos tippünk, illetve tanácsunk, melyeket érdemes megfogadni annak érdekében, hogy dolgaink elkeveredjenek, netán eltűnjenek. Nézzük akkor, mik is ezek:

Költöztetés, szelektálás pánik nélkül

 • A lehető legjobb lépés, ha megszabadulunk a már felesleges holmiktól. Minél kevesebb haszontalan dolgot viszünk át az új lakásba, annál jobb.
 • Írjunk listát arról, hogy melyik dobozban mi van – ez ugyan plusz munkának tűnhet, de megéri.
 • A dobozokra írjunk valami azonosítást segítő elnevezést, vagy akár a helyiség nevét is, ahova a tartalma kerülni fog.
 • Csomagoljunk be mindent alaposan, főleg azt, ami törékeny.

A jó csomagolás mellett fontos az is, hogy találjunk egy megbízható költöztető céget, aki a költöztetés és a bútorszállítás menetét gond nélkül lebonyolítja számunkra.

Hívjon minket, ha megbízható, gyors és elérhető árú költöztető céget keres!

Éjjel is költözhetek?

A válaszunk: igen! Budapesten él, és a városi hajtás, folyamatos rohanás miatt nem marad elég ideje a költözésre? Ha ismerős ez a helyzet, biztos, hogy felmerült az éjjeli költözés lehetősége. A 12-es Teher Bt. az éjszakai költöztetésben is segít Önnek, amennyiben a nappali órákban nincs rá ideje!

Költöztetés éjjel Budapesten

Munkatársaink megértik, ha semmi kedved a nagy súlyú bútorok, háztartási eszközök pakolására, vagy éppen a zongora kivarázslására a lakásból. Ezért vannak szakembereink, akik igény esetén elvégzik Ön helyett nagytömegű bútorok és egyéb súlyok rakodását, mégpedig mindezt a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással, mivel számunkra az első, hogy biztonságban levezényeljük a költöztetés minden mozzanatát a szállítókocsiba való bepakolásától a kipakolásig.

Ráadásul most a költözés anyagi vonzatára sem lesz gondja, hiszen jelenlegi akciónk keretében rendkívül olcsón biztosítjuk az Ön számára a költöztetést.

Ne habozzon felkeresni minket, hiszen mi azonnal a segítségére sietünk éjjel és nappal, hogy tényleg minden nehézséget levegyünk a válláról, amivel a költözés járhat!

Színekkel a stresszmentes költözésért

A költözésnél a legnagyobb stresszt az jelenti, hogy az egész lakásban felfordulás van, csomagok egymáson és fogalma sincs, hogyan álljon neki a pakolásnak. Az alábbi módszerrel a költözés, költöztetés garantáltan stresszmentes lesz.

A színek szerepe költöztetésnél

A csomagok megkülönböztetéséhez használja a csomag megjelölést színekkel. A színkódolás a dobozokon meglehetősen megkönnyíti a kipakolást. Minden helyiség kapjon egy színt, ami a legegyértelműbb, majd ezeket a színeket valamilyen formában tüntesse fel a csomagokon. Akár színes szalagokat is rá lehet kötni a dobozokra vagy filccel jelöljön ki egy sávot a doboz felületén, de madzagra is nagyon praktikus felkötni egy cetlire az adott színt, és esetleges plusz információkat. A költöztető cég munkáját is jelentősen segíti, ha a szoba ajtajára cetlit ragaszt fel az adott szín megjelölésével, így mindenki tudni fogja a szín alapján, hogy az adott csomag melyik helyiségbe való.

Ha költözni szeretne, már most érdemes elkészítenie a cetliket, hogy ne legyen gond vele az utolsó pillanatban! A problémamentes költöztetéshez hívja kollégáinkat bizalommal!

A költöztetés hossza és körülményei

Sokan nem is gondolnák, hogy a költöztetés nem egyszerű pakolás, hanem nagyon is összetett feladat. A folyamatot igen körültekintően kell megterveznünk, hogy a későbbiekben minél kevesebb problémával találjuk szemben magunkat, és elkerülhessük a lehetséges komplikációkat.

A költöztetés körülményeiről, hosszáról

A költöztetést számos tényező alakítja, melyek a következők:

 • A tárgyak mérete, súlya, mennyisége és minősége (például mennyire törékenyek, érzékenyek)
 • A szállító jármű fajtája (teherautó, kisbusz, személygépkocsi)
 • Parkolási lehetőségek (ha a körülmények miatt csak messzebb tudunk parkolni, az jelentősen befolyásolhatja a költöztetés menetét)
 • A lakás vagy ház kialakítása (az emeletek száma, a lépcsőházak szélessége nagyon fontos tényező)

Ha több olyan berendezési tárgyunk van, melyek érzékenyek a mozgatásra, értelemszerűen nagyobb odafigyelést, óvatosabb eljárást és szállítást igényelnek, meghosszabbítva ezzel a költöztetés folyamatát. Amennyiben előre megtervezzük a be- és kipakolás sorrendjét, és gondosan helyezzük raktérbe a bútorokat, sokkal több időt nyerhetünk, mint gondolnánk. Érdemes odafigyelnünk a részletekre, hiszen senki sem szeretné, ha a megérkezéskor sérült tárgyakat találna.

Ha profi költöztető céget keres, nálunk a legjobb helyen jár! Bízza ránk értékeit, és mi garantáljuk a biztonságos szállítást! Keressen bennünket még ma!

További megfontolandó tippek költöztetés előtt

 • Ár egyeztetése a munkavezetővel a helyszínen a munka megkezdése előtt.
 • Célszerű a dobozokat, zsákokat megszámozni, esetleg ráírni a tartalmát.
 • A bútorok épségének ellenőrzése a költözés előtt és után a munkavezetővel.
 • Csomagok, dobozok szemrevételezése.
 • A költöztetendő mennyiség részletes, pontos megadása megrendeléskor.
 • Nagyon fontos a megfelelő összecsomagolás és előkészítés: az elemes és lapraszerelt bútorok szétszerelése, bútorokból kipakolás.
 • Megfelelő méretű és erősségű dobozokba pakolás.
 • Mosógép, mosogatógép, tűzhely kikötése.
 • Csillárok, karnisok leszerelése.
 • Parkolóhely biztosítása, minél közelebb a bejárathoz.
 • Amennyiben Ön igényli, az előkészítési munkákat is nagyon szívesen átvállaljuk. Kérjük ezt előre jelezze a megrendelésnél!
 • Bármilyen problémája van a költözés közben, jelezze a munkavezetőnél vagy hívja diszpécserünket: 06-1-285-69-48, 06-20-45-46-002.