Profi költöztető cég: Kis lakásoktól a komplett irodáig | 12-esteher.hu

Költöztetés magyarul Költöztetés angolul

Költöztetés éjjel, költöztetés nappal, költöztetés akár azonnal is!

Költöztetés éjjel, nappal,
akár azonnal is!

12-es Teher Bt Költöztetés Éjjel - Nappal, azonnal is! Mobil: 06-20-45-46-002

Költöztető cégünkről

A 12-es teher Bt. 2001 óta foglalkozik belföldi árufuvarozással, ezen belül főleg lakossági- és irodaköltöztetéssel. Szolgáltatásunkat 2011-től bővítettük nemzetközi költöztetéssel és árufuvarozással. A legjobb referenciánk az a több ezer elégedett ügyfél, aki újra és újra minket választ, mert tudják, hogy a költözést vagy a bútorszállítást csak profi költöztető cégre érdemes bízni.

Mitől lesz profi a költöztetés?

Munkánkat a minőség, pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Szakmai hozzáértésünknek, tapasztalatunknak köszönhetően a költöztetés területén nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani. Aki eddig ránk bízta a költöztetést, az minőségi, precíz szolgáltatást kapott, amivel a minimálisra csökkenthető a költözést óhatatlanul kísérő stressz.

Jelenleg öt teherautóval rendelkezünk, ezért nálunk nem fordulhat elő, hogy műszaki vagy egyéb probléma miatt egy előre megrendelt költöztetés miattunk meghiúsuljon - vagy hogy több órát kelljen ránk várni.

Elérhetőségek

Költöztetés éjjel-nappal, akár azonnal is!

Cégünk azon kevés költöztető cég közé tartozik, amely éjjel-nappal, akár azonnal is ügyfeleinek rendelkezésére áll. Azonnali költöztetésre természetesen nagyon ritkán van szükség, hiszen mindenki szereti napokkal-hetekkel előre egyeztetni az időpontot, de mivel ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért ha van szabad autónk, Budapesten a hívástól számított akár 2 órán belül is helyszínre érkezünk. Az évek során alkalmazkodtunk a rohanó életmód diktálta időbeosztáshoz, tudjuk, hogy költöztetést sokan munkaidőn kívül szeretnék igénybe venni, és ez sem jelent számunkra akadályt, sőt! A csúcsforgalmat és a parkolási gondokat elkerülendő ajánljuk is mindenkinek, aki Budapesten költözik, hogy fontolja meg az éjjeli költöztetés lehetőségét.

Miért érdemes a 12-es teherre bízni a költöztetést?

Gyakorlott, hozzáértő, kedves, megbízható munkatársakkal dolgozunk, akik nemcsak a bútorok elszállításában segítenek, hanem a bútorok, eszközök szét- vagy összeszerelésben és a csomagolásban is. Bízza ránk a költözést, mert:

  • teljes körű garanciát vállalunk a költöztetésre,
  • kedvező árakon dolgozunk,
  • hétvégén, éjjel-nappal, azonnal is kérhet költöztetést,
  • megbízható szakemberek segítik munkáját,
  • nálunk a sofőr is rakodik,
  • állatokat is szállítunk, ha van cicája, kutyája, ránk bízhatja!

Ha precíz, gyors, megbízható költöztető céget keres, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel segítünk Önnek minden költöztetéssel kapcsolatos kérdésben!

Elérhetőségek

Költöztetés


Telefon:+3620/454-60-02

E-mail:12esteher@gmail.com
Elérhetõségek