Irodaköltöztetés komolyabb időveszteség nélkül? Velünk lehetséges!

2022. dec 12. | Irodaköltöztetés

A gyorsaság és rugalmas hozzáállás számunkra alapvető, bízza ránk az irodaköltöztetést, ha nem szeretné, hogy hosszú időre leálljon a munka!

Szoros az iroda havi feladatainak a beosztása, és nem szeretne elcsúszni egyetlen határidővel sem? Ha tanácstalannak érzi magát, mikor tudna időt szakítani a költözésre, és a kapkodásból adódó károkkal sem szeretne számolni, jó helyen jár! Mi az ügyfelek igényeit és az eddigi tapasztalatainkat is figyelembe véve, úgy alkottuk meg a szolgáltatásunkat, hogy senkinek ne kelljen kompromisszumokra kényszerülnie, aki hozzánk fordul.

Rugalmasak vagyunk az irodaköltöztetésben, hiszen pontosan tudjuk, hogy egy vállalkozás életében nem mindig könnyű feladat előre tervezni. Önnek is tudunk segíteni, hogy a költöztetés a lehető leggyorsabban menjen végbe, és ne kelljen jelentős időveszteséggel számolni.

Mindig alkalmazkodunk az ügyfelek rendhagyó munkabeosztásához, halaszthatatlan kötelezettségeihez, mindezt pedig úgy tesszük, hogy elkerüljük a zsúfolt utcákat és a közlekedési dugókból adódó várakozást, ami feltarthatná a lendületes munkát.

Az Ön dolga megkérni munkavállalóit, hogy gondoskodjanak a személyes holmijukról, a többit pedig már nyugodtan a kollégáinkra tudja bízni. Csupán egy kijelölt intézőre van szükség, aki csapatunkkal együttműködve segíti a gyors költöztetést és akár már másnap az új, berendezett irodában lehet kezdeni. Számunkra addig tart a munkaidő, ameddig a munka, ha nem bizonyulnak elegendőnek a nappali órák, estébe nyúlóan dolgozunk.

Az átlagos költöztető cégekkel ellentétben mi nem csak a szállítással foglalkozunk, igény esetén tudunk teljes körű szolgáltatást is bonyolítani az ügyfeleknek. A szétszerelés és az összecsomagolás is a feladataink közé tartozhat, ha szeretne magának és munkavállalóinak időt spórolni.

Az irodaköltöztetést az Ön igényeihez igazítjuk, nem hagyjuk cserben, ha sürgősen költöznie kell, csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Várjuk megkeresését!