Költöztetés árak olcsón, nyáron és egész évben

2023. júl 11. | Költöztetés

Hívjon minket a nyári költöztetéshez! Aktuális kedvezményekkel, szezonális akcióval, megfizethető költöztetés árakkal készülünk az ügyfeleinknek.

Nyári szállítás jó árakon

Nyáron sem áll meg az élet, ilyenkor a vakációzás mellett sokan új otthonban kezdenek új életet. Talán ez az az évszak, amikor a legkevésbé van kedve az embernek a szervezéssel, a csomagolással és a cipekedéssel foglalkozni. Szeretnénk megkönnyíteni az ügyfelek dolgát és segíteni abban, hogy minél kedvezőbb áron és ügyfélbarát feltételekkel kerüljön át minden holmi az új ingatlanba.

A lakossági ügyfeleinknek most kedvezőbb díjszámítással, kevesebb költséggel készültünk. Aki velünk költözik, annak nem kell kiállási díjat fizetnie, három munkaóra után fél óránként számítunk óradíjat. Ne töltse az idejét a doboz vadászattal és ne tegye ki magát a dobozolás kihívásainak se! Mi dobozt és csomagolást is biztosítunk, most a bérleti díj elengedésével.

költöztetés olcsón

Milyen tételek szerepelnek az árban?

A költözés ára mindig egy sarkalatos kérdés, különösen mostanában, amikor mindennek gyorsan változik az ára vagy a díja. A teljes költözés soron kívüli és az átlagosnál nagyobb költést jelent. Albérletet vagy házat, ingatlant váltani mindig plusz kiadás és minden növeli a kiadás nagyságát, ami a teljes procedúrához tartozik.

A költöztetés ára bizony sokkal több is lehet annál, mint amennyit a pakolni, csomagolni, szállítani érkező munkatársaknak fizet az ügyfél. Ha nincs szerencséje és rosszul választ, sajnos a vagyontárgyai láthatják kárát a költözésnek. Az óvatlanul, sietősen vagy egyszerűen csak hanyagul dolgozó szállítók eltörhetik a kedvenc kaspóját, megkarcolhatják az új lakás ajtófélfáját a befelé cipelt ágykerettel vagy az ajándékba kapott és addig féltve őrzött hangulat lámpát elejtik.

Senki nem szeretné, ha a lakásváltás még nagyobb stresszel járna, mint amekkora feszültséget rejt magában egyébként is egy ilyen vállalkozás. Azt sem akarja egy költözködő sem, hogy a meglévő mellé még további lelki és érzelmi súly nehezedjen a vállára. Ezért válasszon valóban körültekintően céget a csomagoláshoz, pakoláshoz és a szállításhoz is.

költöztetés olcsón

A szolgáltatást referenciák és árak alapján kell kiválasztani, ezután pedig mindig ajánlatot kérni a cégtől. Az ajánlatban szerepelnie kell bizonyos tételeknek. A cégek általában óradíjban dolgoznak és többnyire van egy minimum munkadíj, amit elkérnek az ügyféltől. További óradíjakat számolnak fel az alap óraszám túlhaladását követően, valamint a plusz munkatársak igénylése esetén.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a holmik mennyiségét, súlyát és a szállítási távolságot sem. A bérelhető és eltérő méretű járművek díja is eltérő lehet. Extra szolgáltatásként, a teljes körű költöztetéshez lehet kérni csomagolást és bútorszerelést is. Megesik, hogy az autó nem tud elég közel parkolni az épülethez, nincsen lift, nehezítő tényezők teszik hosszadalmasabbá és fárasztóbbá a pakolást. Ilyenkor is megnőhet a teljes szolgáltatás végső ára. Külön tételnek számíthat például egy megtermett pianíno vagy egy saját széf szállítása is.

A precíz pakolással, az átfogó szervezéssel, egy csapattal és a pozitív hozzáállással máris sínen van az ügy és nagyobb bukkanók nélkül célba ér a költöztető teherautó.

Budapesten és vidéken is számolhat velünk, akár a fővároson belül vagy a főváros és egy vidéki helyszín között szeretné szállíttatni a holmijait. Rendelje meg a szolgáltatásunkat, a költöztetést olcsón és a pénztárcája nem lesz kétségbeejtően lapos, miután megérkezett az új otthonába minden holmijával együtt!