Lehetséges-e a költöztetés olcsón?

2022. okt 18. | Költöztetés, Irodaköltöztetés, Lakossági költöztetés

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik költöztetésben, a költöztetés árak ennek ellenére kedvezőek. Forduljon hozzánk megbízható, rugalmas szolgáltatásért!

Az utóbbi időszakban szinte minden arról szólt, hogy mennyire gyorsan emelkednek az árak, és az emberek többsége, ahol tud, ott próbál spórolni. Nagy dilemma például, hogy aki most költözik, annak vajon megéri-e profi költöztető cég segítségét igénybe vennie? Számoljunk!

Először is, mindenképp érdemes átgondolni, hogy profi cég nélkül hogyan tudná megoldani a költözést. Vegye számításba, hogy mennyi személyes holmija van, mennyi bútora és azokat szét lehet-e szerelni vagy egyben kell szállítani? Ritka az, akinek minden befér egy személyautóba, márpedig, ha többször kell fordulni, az nem csak az időszükségletet növeli meg, hanem a költségeket is.

Természetesen a profi költöztetés ára is sok mindentől függ: nem mindegy, hogy mekkora teherautóra van szükség, illetve hány rakodót kér. Ha kevés bútora van, akkor elég lehet egy-két ember is, de egy nagy családnak több segítő kézre és nagyobb kapacitású járműre van szüksége.

Ahány cég, annyiféle módon állapítják meg a költöztetés árát. Általában van egy alap óradíj, ami függ a teherautó méretétől és a rakodók számától, az is befolyásolhatja a végösszeget, hogy milyen távolságot kell megtenni. Érdemes viszont figyelembe venni, hogy nem feltétlenül spórol, ha kevesebb rakodót kér, mert többen gyorsabban tudnak haladni, és így az óradíj lehet kevesebb.

És végül, de nem utolsó sorban, azt is célszerű számításba venni, hogy a profi költöztetők nagy tapasztalattal és megfelelő eszközökkel rendelkeznek, ezért kisebb a valószínűsége annak, hogy megsérülnek a bútorok vagy a szakszerűtlen szállítás miatt bajuk esik az elektromos berendezéseknek. Ezek pótlása sokkal többe kerül, mint a költöztetés!

Cégünk a költöztetést olcsón, rugalmas feltételekkel vállalja. Kérje bátran ajánlatunkat, amennyiben Önnél most aktuális a kérdés! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.