Őszi akció költöztetéshez: költözzön olcsóbban

2022. nov 8. | Költöztetés, Költöztetés Budapesten, Költöztetés Vidékre

Az ősz visszatérés az iskolába, a munkába, de ennél tevékenyebb is lehet azoknak, akik költöznek. Költöztetéshez őszi akcióval készültünk.

A költözésben sok buktató rejtőzik. Ha nem szeretne ezekkel a kihívásokkal egyedül szembenézni, akkor jobban teszi, ha  profi, költöztetésben gyakorlott csapatra bízza a dolgot. A rutin mellett természetesen a költöztetésért felszámolt díjak is fontosak. Az egyre drágább szolgáltatások mellett az ügyfelek kétszer is meggondolják, hogy mire költenek és mit választanak. A költöztetést nem érdemes azonban megspórolni, mert könnyen járhat a hozzá nem értő csomagolás és pakolás is váratlan anyagi kárral, amit aztán meg kell téríteni.

A mi költöztető cégünk olyan szolgáltatásokkal és díjakkal dolgozik, amikre nem lehet nemet mondani. Az őszi akciónkat ajánljuk az elkövetkező pár hónapban költözködőknek. Azt szeretnénk, ha egy kicsit spórolni szeretne az egyébként is költséges költözésen, akkor döntsön a mi szolgáltatásaink mellett és költözzön olcsóbban! Ha a fővárosban költözne velünk, akkor máris kedvezményre jogosult, mert a budapesti ügyfeleknek elengedjük most a kiállási díjat.

Az őszi költöztetések alkalmával szívesen dobozolunk és csomagolunk is. Ha nem szeretne ezzel bajlódni, mi elvégezzük a csomagolást, ráadásul a dobozokat is ingyen adjuk hozzá. Amennyiben a költözés időtartama meghaladja a három órát, akkor is kedvezményt biztosítunk, mert a lakossági ügyfeleinknek fél óránként számoljuk innentől kezdve a költöztetés díját.

A főváros környékén történő költöztetéshez nem számolunk fel kilométerdíjat és hétvégén sem dolgozunk felárral. Ez még nem minden, a további kedvezményeket ismerje meg a weboldalunk vonatkozó menüpontjában!

Amennyiben most költözik és szeretne egy kicsit spórolni a költöztetésen Budapestre vagy vidékre, akkor minket válasszon! Az aktuális akciónkról szívesen adunk további felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén. Keressen minket bizalommal és rendeljen budapesti vagy vidéki költöztetést tőlünk!