Tippek a problémamentes irodaköltöztetéshez

2024. ápr 2. | Irodaköltöztetés

Szeretné, ha az irodaköltöztetés gördülékeny és problémamentes lenne? Segítünk, hogy sikeresen birtokba vehesse az új telephelyét, irodáját.

Ha az embernek a saját otthonát kell költöztetnie, az is rengeteg feladattal járhat, azonban az irodaköltöztetés ennél jóval összetettebb. Nagyon komoly pénz és időbeli befektetésről van szó, aminél roppant fontos a jól szervezettség, hiszen ez már önmagában segíti a folyamat gördülékenységét.

Nem mindenkinek van tapasztalata ezen a területen, ami alapvetően nem gond, hiszen, ha az ember időben tájékozódik a legfontosabb tudnivalókról, jóval kevesebb a hibalehetőség is. Célszerű a profi szakemberekre hallgatni, akik már rengeteg irodaköltöztetést végigvittek, így pedig valóban egyszerű és gördülékeny lesz a folyamat.

Legyen idő, energia a költségvetés, feladatok tervezésére!

Vannak olyanok, akik azzal okoznak maguknak hátrányt, hogy minden, az irodaköltöztetéssel kapcsolatos feladatot a legvégére hagynak. Gyakori, hogy ez azért alakul így, mert annyi munka van az irodában, hogy először ezek a feladatok élveznek előnyt.

Természetes, hogy a tényleges munkát is el kell látni, azonban ezzel párhuzamosan, minél hamarabb el kell kezdeni a költségvetés, feladatok összeírását. Már amikor kiderül a költözés ténye, akkor tanácsos felkeresni a megfelelő szolgáltatót, amellyel helyszíni bejárást végeznek a cégvezetők.

Irodaköltöztetés

A helyszíni bejárás a régi és új helyen egyaránt elősegíti azt, hogy a szakemberek tisztában legyenek azzal, hogy mi vár rájuk a projekt során. Ilyenkor mérik fel azt, hogy van-e például lift, mert, ha nincs, akkor további eszközökre lesz szükség a munkavégzéshez.

Előnyös lehet leltárt is készíteni, amellyel könnyebb számon tartani azt, hogy milyen berendezések, bútorok, iratok költöznek az új helyre.

Kérjen segítséget az alkalmazottaktól!

Az is baj, ha a vezetőség nem vonja be a dolgozókat a költözés folyamatába, pedig sokan szívesen részt vennének benne, sőt, segítenék a folyamatokat, hiszen a pakolás, szállítás az ő munkájukra is hatással van. Minél tovább tart az irodaköltöztetés, annál később lehet visszazökkenni a munkanapokba, így pedig nem lehet haladni a feladatokkal.

Nyugodtan ki lehet jelölni a dolgozók közül olyan személyeket, akik segítenek koordinálni a pakolást, szállítást. Jó, ha vannak megbízható személyek a vezetők mögött, akik rengeteg terhet levesznek így a vállalkozókról.

Előfordulhat, hogy a cégvezetőknek valamiért el kell menniük a költözés során, ilyenkor pedig jól jön, ha van olyan ember, aki ideiglenesen helyettesíti őket, és koordinálja a feladatokat.

Irodaköltöztetés

Pakolás, dobozolás magas precizitással

Azért is fontos, hogy időben elkezdődjön a szervezés, pakolás, mert így biztosan jut idő a precíz csomagolásra is. Az iratok, munkaállomások esetében elengedhetetlen a pontosság, hiszen az új helyen így már sokkal könnyebb lesz a kicsomagolás.

Nagyon kellemetlen, ha a rendetlenségben elkeverednek iratok, fontos dokumentumok, mert így adott esetben később a munkavégzés is akadozhat. Ha a dobozolás átgondolt, és mindennek megvan a pontos helye, akkor az új irodában, telephelyen nem mehetnek el értékes percek a keresgéléssel.

Magát az irodaköltöztetés tanácsos szakemberekre bízni, akik minden fontos tudás birtokában vannak, így a folyamat ettől is gördülékeny és problémamentes lesz. Keressen bennünket bátran, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a munkánkkal!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.